Home


Magazine voorblad 130

EADV, de partner in diabeteszorg


EADV is de beroepsorganisatie voor diabetesverpleegkundigen en praktijkondersteuners met het aandachtsgebied diabetes en is een platform voor alle professionals betrokken bij diabeteszorg.
EADV is slagvaardig sinds 1986 en toonaangevend op het gebied van scholing, kwaliteit en accreditatie ten behoeve van de professionele beroepsontwikkeling van de diabetesverpleegkundige en de praktijkondersteuner.

 

Ons e-mailbericht van 13 juli gemist? Nog geen tijd gehad om je inschrijving voor V&VN Diabeteszorg te regelen? We willen graag met z’n allen ‘over’. Daarom sturen we al onze EADV-leden binnenkort nog één keer de mail met de link. Door op deze link te klikken kun je jouw overstap naar de nieuwe vereniging soepel regelen. EADV houdt 1 januari 2018 echt op te bestaan. Zorg ervoor dat je niet in een ‘beroepsorganisatie’-gat valt en schrijf je in via de link zodat je gebruik maakt van het collectieve EADV-voordeel. Vergeet daarbij niet alle stappen aan te vinken.

Bereikbaarheid EADV-bureau
De medewerkers van EADV zijn al voor een deel van hun tijd naar de V&VN overgestapt. Dat betekent dat het EADV-bureau hierdoor telefonisch minder goed bereikbaar is. Als je een vraag hebt kun je die het beste via de mail sturen naar eadv@eadv.nl

De V&VN is druk bezig met het overhevelen van de punten voor het kwaliteitsregister. Dit is echter een tijdrovend proces.
Als de punten eind december 2017 nog niet zijn bijgeschreven, wilt u dan contact opnemen met V&VN.

 

 

 

 

Nieuws   

Delen: Stuur door via E-mail

INLOGGEN


Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Inlogcode aanvragen

word nu lid