Home


Magazine voorblad 130

Wat doen wij voor u?


Door de krachten van diabeteszorgverleners te bundelen, werken wij aan een stevige positie van onze leden in het werkveld en in de maatschappij.Bij alle ontwikkelingen die de diabeteszorg raken, neemt EADV steeds het voortouw en houdt permanent de vinger aan de pols. Zo zijn wij de initiatiefnemer geweest van de post-hbo-opleidingen tot diabetesverpleegkundige. Ook hebben wij een beroepskwalificatie in de vorm van een erkende titel ingevoerd, en een eigen accreditatiesysteem opgesteld. De koploperspositie die wij hierdoor hebben verworven, komt zowel u als het werkveld ten goede.

Met ons kwaliteitsregister waarborgen wij de gegarandeerde kwaliteit van onze titelgeregistreerde diabetesverpleegkundigen en praktijkondersteuners, en bewaken wij het niveau van de bij- en nascholingen voor diabeteszorgverleners. Ook organiseren wij geregeld symposia en maken wij deel uit van diverse landelijke commissies. Onze commissies en expertisegroepen houden zich bezig met de uitvoerende, adviserende en inhoudelijke aspecten van onze beroepsorganisatie.

Via ons kwartaalblad EADV Magazine en deze website informeren wij u over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van diabetes. Onze bijeenkomsten en evenementen zijn voor onze leden bovendien een discussieplatform en ontmoetingsplek. Zo houden wij elkaar scherp.

Kortom, EADV is net als u een onmisbare schakel in de keten van diabeteszorg. Wij nemen uw beroep serieus: wij zorgen ervoor dat u uw werk vakkundig kunt doen Ún dat u als professional wordt gewaardeerd.

Delen: Stuur door via E-mail

INLOGGEN


Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Inlogcode aanvragen