Home


Magazine voorblad 130

Sponsoren


Zoete ziekte - gezouten aanpak
Ondersteun diabeteszorg met uw organisatie!
Wist u dat Nederland naar schatting een miljoen mensen met diabetes telt? En dat diabetes mellitus meer en meer mensen treft, oud ťn jong? Diabetes is een ingrijpende aandoening die specialistische zorg en begeleiding vereist. Er zijn dus steeds meer professionele diabeteszorgverleners nodig. EADV, de beroepsorganisatie voor diabeteszorgverleners, is koploper in diabeteswerk. Wij maken ons op alle fronten sterk voor het vak. Ook bundelen wij de krachten van verpleegkundigen en praktijkondersteuners - onmisbare schakels in de diabeteszorg. Krachtig waarborgen wij de kwaliteit van de eerste- en tweedelijnszorg. Bijvoorbeeld met ons eigen kwaliteitssysteem en de officieel erkende EADV-titel.

Kenmerkend voor diabeteszorgverleners is dat zij actuele kennis in huis willen hebben; zij willen op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen op hun vakgebied. Zij staan voor hun vak. Daarom zijn bijna alle diabeteszorgverleners in Nederland lid van EADV. Wij als beroepsorganisatie doen er alles aan om onze leden te informeren, te scholen, kennis te borgen, etc. 

Profiel doelgroep leden EADV
EADV leden kunnen een zeer interessante doelgroep zijn voor uw bedrijf of organisatie. Enerzijds als afzetmarkt en doorgeefluik voor uw product of dienst, anderzijds om hen te werven als potentiŽle medewerker. Het profiel van de EADV leden bestaat globaal gezien uit:

  • Percentage man-vrouw is 5%-95%;
  • De gemiddelde leeftijd is 35 tot 45 jaar;
  • Een afgeronde HBO Diabetesopleiding en officiŽle registratie als diabeteszorgverlener;
  • Werkzaam in een academisch of niet-academisch ziekenhuis of zorginstelling;
  • Volgt zeker twee tot drie maal per jaar aanvullende cursussen of bijscholingen voor hun vak;
  • GeÔnteresseerd in sport en gezonde voeding;
  • Een aanzienlijk percentage mag zelfstandig beslissen over de aanschaf van hulpmiddelen of daarover adviseren.

Naast bijna 1.200 leden kent EADV ook ruim 600 relatieleden. Hiervoor melden zich meer en meer beroepskrachten zonder verpleegkundige achtergrond aan. Zij willen ook graag toegang tot onze bijeenkomsten, evenementen en congressen en ontvangen ook het EADV magazine dat vier maal per jaar verschijnt.

Haak bij de EADV (relatie-)leden aan. Zoals u zult weten: de eerste indruk is de belangrijkste en blijft nog lang heugen. Laat onze nieuwe leden zien dat u partner bent van hun beroepsorganisatie. 

Delen: Stuur door via E-mail

INLOGGEN


Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Inlogcode aanvragen